Potijk Bekleding & Acoustics Deutsch Potijk Bekleding & Acoustics Englisch

Potijk Bekleding & Acoustics BV

Onze pluspunten:

  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk leveringen
  • Vakmanschap
  • Twentse nuchterheid
  • Oplossing gericht

Potijk Bekleding & Acoustics is opgericht in 1963 door Willem Potijk, vader van de huidige eigenaar Leo Potijk. Sinds augustus 2016 hebben wij onze capaciteiten vergroot door te verhuizen naar de Einsteinstraat 6, op het industrieterrein Bornsestraat in Almelo.

Door de jaren heen heeft Potijk zich ontwikkeld als een sterke partner in diverse branches.

Naast de verkoop van aangepaste autostoelen, leveren wij ook stoelhoezen op maat gemaakt voor diverse merken auto's.

Voor diverse interieurbouwers bekleden wij projecten, seriematig en op maat gemaakt. Ook leveren wij isolatiematerialen aan cabinebouwers.

De kracht van Potijk Bekleding & Acoustics B.V.

Vakmanschap en serieproductie. Twentse nuchterheid en innovatie. Het zijn de combinaties die de kracht van Potijk kort samenvat. Potijk ziet de markt, luistert naar de klant, zoekt de juiste partners, bedenkt oplossingen en biedt ze aan: seriematig en op maat.

Potijk werkt met eigen opgeleid personeel en met een modern machinepark dat is ontwikkeld door de innovatieve kracht van het bedrijf. Dit park kan worden ingezet om kleine en grotere producties te maken met een zeer grote mate van variatie. Nauwgezet afgestemd op de vraag van de klant. Omdat de machines heel gemakkelijk maatgericht kunnen worden ingesteld, kunnen ook relatief snel zeer specifieke producten worden geleverd.


Onze werkplaatsen door de jaren heen.

Potijk Bekleding & Acoustics BV

Einsteinstraat 6
7601 PR  Almelo
Telefoon: 0546 473680
info@potijk.nl